Curioso csokoládé

Curioso csokoládé

Online vásárlás: http://www.jocsoki.hu/curioso-csokolade

A Curioso egy egri kézműves csokoládé műhely, amely családi vállalkozásként működik. Régi álmunk volt, hogy prémium élelmiszer előállító manufaktúrát hozzunk létre. Kisgyermekes időszakunk végére kiforrta magát a terv is: „Csoki”!
A nevem, Dr. Pappné Dragony Kinga. Jelenleg én készítem egyedül a táblás csokoládéinkat, de a párommal,- Dr. Papp Péter -hoztuk létre mind azt, ami a Curioso!
A Curioso latin eredetű kifejezés, ami kíváncsiságot, különlegességet jelent. Mi is kíváncsian kutattuk azt, amit a csokoládéról tudni lehet, kerestük a legjobb készítők termékeit, és kóstoltunk és kóstoltunk. Belecsöppentünk a csokoládé varázslatos világába. És belevágtunk, azaz haraptunk! 2015-ben létrehoztuk a műhelyünket és formába öntöttük terveinket.

Magasra tettük a mércét magunkkal szemben, hiszen ha élelmiszerről van szó mi magunk is a családban a legjobbakat tesszük az asztalra. Ezért a csokoládéink és a hozzájuk használt kiegészítők mind a legjobb alapanyagokból származnak. Emellett a külsőre is nagy figyelmet fordítottunk. A kézi csomagolású tábláinkat egy elegáns, letisztult dobozban kínáljuk a különlegességeket kedvelők számára. Célunk az volt, hogy egy tetszetős, igényes külsejű, minden lépésnél kézzel készített prémium táblás csokoládét alkossunk, amely kicsomagolás után sem okoz csalódást. Folyamatosan kutatunk új alapanyagok után és minden évben szeretnénk új terület szelektált étcsokoládékkal és ízesített táblákkal megjelenni a csokoládé iránt érdeklődő közönség előtt.

 

Madagaszkár étcsokoládé

Madagaszkár 67% (területszelektált étcsokoládé) Madagaszkári termőterületről származó criollo, trinitario és forastero kakaóbabok házasításából származó különleges minőségű étcsokoládé. Erre a táblára a kifejezett kakaós ízvilág mellett málnás és áfonyás ízjegyek jellemzőek.
javitott mango

Madagaszkár Étcsokoládé Aszalt Mangóval

Madagaszkár (67%) étcsokoládé Aszalt Mangóval Madagaszkári termőterületről származó criollo, trinitario és forastero kakaóbabok házasításából származó különleges minőségű étcsokoládé, cukor hozzáadása nélkül készített thaiföldi aszalt mangóval.
DSC_7651

Tejcsokoládé

Tejcsokoládé 41% kakaótartalommal Ez a tábla ellenőrzött fermentációs folyamatból származó kakaóbabból készült.

Tejcsokoládé Piemonti Mogyoróval

Tejcsokoládé (41%) Piemonti Mogyoróval A magas kakaótartalmú tejcsokoládé a legjobbnak tartott olasz Piemont­ból származó török-mogyoróval van megszórva.
DSC_7884

Fehércsokoládé Bio Citromolajjal

Fehércsokoládé (29%) Bio Citromolajjal Minőségi fehércsokoládé és a bio citrom héjából hidegen sajtolt olaj házasításából született ez a sokak által kedvelt különlegességünk.
javitott zold

Fehércsokoládé Japán Zöld Teával

Fehércsokoládé (29%) Japán Zöld Teával Fehér csokoládénkat a japán tea szertartáson használt Matcha teával kombináltuk, melyben a fanyar és az édes kellemes harmóniába keveredik míg szétolvad a szánkban.
dsc_9074-kicsi

Haiti 65% étcsokoládé kakukkfűvel

Haiti 65% étcsokoládé kakukkfűvel A Haitiről származó étcsokoládénkba frissen őrölt kakukkfűvet keverünk. Nem keveset… Merész választás, de ez esetben megéri kockáztatni. Ezt bizonyítja az International Chocolate Awards 2016 kelet-európai fordulóján elnyert ezüstérem.
Curioso csokoládé

Curioso csokoládé

Curioso csokoládé

Curioso csokoládé

Curioso csokoládé

Curioso csokoládé

Curioso csokoládé

Curioso csokoládé

Curioso csokoládé

Curioso csokoládé

Curioso csokoládé

Curioso csokoládé

Curioso csokoládé

Curioso csokoládé

Online vásárlás: http://www.jocsoki.hu/curioso-csokolade

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

TrackBack URL

http://www.jocsoki.hu/blog/curioso_csokolade/trackback/

PAGE TOP