• Chocome Raffinée étcsolokádéval bevont liofilizált eper

Chocome Raffinée étcsolokádéval bevont liofilizált eper

A liofilizált gyümölcsök sikerét továbbgondolva jött az ötlet, hogy a chocoMe egy olyan új terméket hozzon létre, ahol ezek a természetes gyümölcsízek még hangsúlyosabban tudnak érvényesülni.
 
Nettó tömeg: 100 gramm.
 
A chocoMe táblákon a gyümölcsök inkább kísérői a csokoládéknak; ezért a drazsé-szerű chocoMe Raffinée esetében az volt az elképzelés, hogy a gyümölcs és a csokoládé aránya még hangsúlyosabb legyen, vagyis épp csak annyi csokoládéval vonjuk be a meggy- és eperszemeket, hogy a természetes ízélmény megmaradjon – ugyanakkor megjelenjen a csokoládé kellemes kísérőíze is. A gyümölcsök beborításához 65% kakaótartalmú étcsokoládét használunk: az eper természetes édességét így enyhe kesernyés ízével finoman ellensúlyozza, a meggyszemeknél pedig a hozzáadott kakaóval balanszírozzuk az ízeket.
 
A két kiválasztott liofilizált gyümölcs nem a teljes kínálatot jelenti: a chocoMe kínálatában nemrég debütált, a világ legfinomabb mogyorójának titulált piemonte-i mogyorószemek is vékony csokoládébundába öltöznek a Raffinée kedvéért. A kizárólag az olaszországi Langhe-hegyek lankáin megtermő piemonte-i mogyoró zamatosan krémes aromáját a különleges termőföld, a tenger felől begyűrűző, magas sótartalmú levegő és az állandó napsütés alakította tökéletesre. Bársonyosan krémes, karakteres íze nagyszerűen kiegészíti a 40% kakaótartalmú fahéjas tejcsokoládé egzotikumát.
 
Csokoládé bolt ahol minőségi csokoládék vannak! Jöjjön be hozzánk és nézzen szét nálunk. Egyedi igényeket is teljesítünk, kizárólag prémium csokoládékból!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Chocome Raffinée étcsolokádéval bevont liofilizált eper

  • Gyártó: Chocome
  • Cikkszám: Chocome Raffinée étcsolokádéval bevont liofilizált eper
  • Elérhető: Out Of Stock
  • 1,778 Ft

  • Nettó ár: 1,400 Ft

Címkék: Chocome, étcsolokádéval bevont liofilizált eper, Raffinée