• Chocome Raffinée Madagaszkári vadborsos étcsokoládéval és kakaóporral bevont mandula

Chocome Raffinée Madagaszkári vadborsos étcsokoládéval és kakaóporral bevont mandula, Chocome, csokoládé

A hömpölygő, madagaszkári kakaóbabokból készült étcsokoládémasszát finomra őrölt, kézzel szüretelt, Madagaszkáron termő vadborssal (Voatsiperifery pepper) zabolázzuk meg, majd ebbe a tüzes elegybe pirított mandulaszemek merülnek alá, melyeket kakaópor köntösbe öltöztetünk.

A liofilizált gyümölcsök sikerét továbbgondolva jött az ötlet, hogy a chocoMe egy olyan új terméket hozzon létre, ahol ezek a természetes gyümölcsízek még hangsúlyosabban tudnak érvényesülni.
 
A chocoMe táblákon a gyümölcsök inkább kísérői a csokoládéknak; ezért a drazsé-szerű chocoMe Raffinée esetében az volt az elképzelés, hogy a gyümölcs és a csokoládé aránya még hangsúlyosabb legyen, vagyis épp csak annyi csokoládéval vonjuk be a meggy- és eperszemeket, hogy a természetes ízélmény megmaradjon – ugyanakkor megjelenjen a csokoládé kellemes kísérőíze is. A gyümölcsök beborításához 65% kakaótartalmú étcsokoládét használunk: az eper természetes édességét így enyhe kesernyés ízével finoman ellensúlyozza, a meggyszemeknél pedig a hozzáadott kakaóval balanszírozzuk az ízeket.

120 gr

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Chocome Raffinée Madagaszkári vadborsos étcsokoládéval és kakaóporral bevont mandula

  • Gyártó: Chocome
  • Cikkszám: Chocome Raffinée Madagaszkári
  • Elérhető: Rendelhető
  • 2,159 Ft

  • Nettó ár: 1,700 Ft

Címkék: Chocome Raffinée Madagaszkári vadborsos étcsokoládéval és kakaóporral bevont mandula, Chocome, csokoládé