• ChocoMe Voilé Narancshéj

ChocoMe Voilé Narancshéj

Étcsokoládéba mártott kandírozott spanyol narancshéj fahéjas-szegfűszeges fűszerezéssel
 
A Spanyolországból érkező narancshéjat gondosan, kézzel szeleteljük a chocoMe falai között, hogy ne csak felejthetetlen íze, de formája, megjelenése is még hivalkodóbb legyen. A narancshéjat egy csipetnyi fahéjas-szegfűszeges fűszerezéssel tesszük még emlékezetesebbé.
 

Étcsokoládéba mártott kandírozott spanyol narancshéj fahéjas-szegfűszeges fűszerezéssel (VL101)

A Spanyolországból (Valencia) érkező narancshéjat gondosan, kézzel szeleteljük a chocoMe falai között, hogy ne csak felejthetetlen íze, de formája, megjelenése is még hivalkodóbb legyen. A narancshéjat egy csipetnyi fahéjas-szegfűszeges fűszerezéssel tesszük még emlékezetesebbé. Nettó tömeg: 120g/4,23oz

Bővebben a termékről:

A chocoMe-nél nem pusztán az ízekkel szeretünk kísérletezni, hanem a formákkal is. 2010-ben a táblás csokoládénk megjelenésekor formabontó méretű és arányú termékkel jelentünk meg, majd 2013-ban elkezdett gömbölyödni a chocoMe: bevezetésre került a Raffinée termékcsalád. 2014-ben ismét visszatértünk a szögletes formához, megjelent a Carré, a négyzet alakú, tenyérnyi méretű táblás csokoládénk.

2015 pedig egy teljesen új formát hoz a chocoMe választékába, megjelennek az ívelt és hasáb jellegű termékek, legújabb fejlesztésünk a VOILÉ termékcsalád (ejtsd: voálé)

VOILÉ, ahol 70% kakaótartalmú étcsokoládéval vonjuk be fátyolszerűen a termékcsalád három különlegességét: a narancshéj ívet, az egyenes szálú citromhéjat és a hasábszerű gyömbért.

Teljesen új termék, teljesen új technológia, teljesen új gépek és az új termékfejlesztéshez teljesen új csokoládé alapanyagot használunk. Hosszas kalandozásokat és kísérletezést követően ezúttal a francia Cacao Barry csokoládé gyártó vállalat egy 70% kakaótartalmú, karakterisztikájában igen intenzív kakaós ízjegyekkel rendelkező étcsokoládéját választottuk. A Cacao Barry több mint 170 éve a kíváló minőségű csokoládék megkérdőjelezhetetlen szakértője – a francia gasztronómia szimbóluma -, neves francia séfek, szaktekintélyek, innovatív csokoládékészítők és mestercukrászok választása. Egyedi terroir és rendkívül kedvező időjárási viszonyok jellemzik kakaóültetvényeiket, ahol a kakaó gyümölcsöket helyi farmerek közreműködésével termesztik, melynek köszönhetően a kézzel begyűjtött és válogatott kakaóbabjaik páratlanul gazdag aromával rendelkeznek.

chocoMe Cao 70% étcsokoládé:

A francia Cacao Barry 70% kakaótartalmú étcsokoládéja lehengerlően kakaós karakterrel rendelkezik. A csokoládé alapjául szolgáló, válogatott kakaóbabok az egyenlítő közelében elhelyezkedő ültetvényről származnak, ahol a különleges terroir és a kedvező időjárási körülményeknek köszönhetően egyedülállóan gazdag aromákat hordoznak. 

 

Csokoládé bolt ahol minőségi csokoládék vannak! Jöjjön be hozzánk és nézzen szét nálunk. Egyedi igényeket is teljesítünk, kizárólag prémium csokoládékból!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

ChocoMe Voilé Narancshéj

  • Gyártó: Chocome
  • Cikkszám: ChocoMe Voilé Narancshéj
  • Elérhető: Rendelhető
  • 2,540 Ft

  • Nettó ár: 2,000 Ft

Címkék: ChocoMe Voilé Narancshéj