• Gluténmentes pisztáciás macaron

Gluténmentes pisztáciás macaron

Gluténmentes. Cuorenero a régi receptek alapján készíti ezeket a finomságokat. Csak mandulalisztet, cukrot, tojásfehérjét és a tölteléket tartalmazza a habcsók, finom krémmel.

Származási hely: Olaszország.
 
A macaron (vagy makaron): tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze.
 
Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered; akkoriban ez a szó bármilyen apró, tojásfehérjéből és darált mandulából készülő édességet jelenthetett. Később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Gluténmentes pisztáciás macaron

  • Gyártó: Cuorenero
  • Cikkszám: Gluténmentes pisztáciás macaron
  • Elérhető: Raktáron
  • 800 Ft

  • Nettó ár: 800 Ft

Címkék: Gluténmentes pisztáciás macaron