• Kézműves étcsokoládé csípős parikával és aszalt meggyel

Kézműves étcsokoládé csípős parikával és aszalt meggyel

A Kockacsoki manufaktúrában magas minőségű belga csokoládékból állítjuk elő kézműves termékeinket. A csokoládét tradicionális hazai ízekkel kombinálva hívtuk életre ezt a táblát. Az ízletes étcsokoládét megbolondítottuk egy csipetnyi fűszerpaprikával, majd a tökéletes ízélmény érdekében zamatos aszalt meggyel koronáztuk meg.

Egy tábla súlya: ~90 gramm
Tárolás: száraz, hűvös helyen, 12-20 C° között
A termék nyomokban tejfehérjét és laktózt tartalmazhat! Kakaószárazanyag tartalma legalább 54%.

A termék megvásárlásával autizmussal élő emberek életminőségének javítását, társadalmi integrációjukat segíti!
 

A KockaCsokiról:

A minőség különösen fontos számunkra, ezért termékeinket a legnevesebb belga csokoládé és minőségi, természetes alapanyagok felhasználásával készítjük. Tartósítószerek, mesterségek színezékek nélkül, "E-mentesen" dolgozunk.
 
Manufaktúránkban hagyományos, kézműves technológiával állítjuk elő termékeinket, a legmagasabb odafigyelés mellett, különös hangsúlyt fektetve az élelmiszerbiztonságra. HACCP rendszerünk révén folyamatosan biztosított az élelmiszerhigiéniai követelmények legmagasabb szintű teljesítése.
 
A minőség ugyanakkor  többet jelent számunkra minőségi termékek előállításánál. Hisszük, hogy jobbá tehetjük a világot azáltal, ha másokkal is törődünk. Célunk, hogy úgy nyújtsunk segítséget fogyatékossággal élő embertársainknak, hogy ez életminőségük javulását eredményezze.
 
Termékeink megvásárlásával Ön is részesévé válik küldetésünknek és hozzájárul ahhoz, hogy az autista emberek is önálló, minőségi életet tudjanak élni. 

 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Kézműves étcsokoládé csípős parikával és aszalt meggyel

  • Gyártó: Kockacsoki
  • Cikkszám: Kézműves étcsokoládé csípős parikával és aszalt meggyel
  • Elérhető: Rendelhető
  • 1,080 Ft

  • Nettó ár: 850 Ft

Címkék: Kézműves étcsokoládé csípős parikával és aszalt meggyel