• Liofilizált málna darabok

Liofilizált málna darabok

0-6mm

A liofilizálás – más néven fagyasztva szárítás – egy olyan élelmiszer-tartósítási eljárás, melynek során a vizet elvonják a tartósítani kívánt anyagból. Gyümölcsök esetén különösen előnyös ez a technika, ugyanis a gyümölcs szerkezete nem károsodik, íz- és illatanyagait is megőrzi. A kíméletes szárításnak köszönhetően a gyümölcs megőrzi a természetes színét, ízét, aromáját, illatát és vitamin tartalmát. A szárított termékben a mikroorganizmusok nem képesek szaporodni, így az hosszú ideig eltartható mesterséges tartósítószer használata nélkül is. Ennek az eljárásnak köszönhetően nem marad más hátra, mint az igazán intenzív gyümölcs íz és aroma, ami mellé még egy ropogós textúra is csatlakozik. A levegő nedvességtartalmát gyorsan felveszik ezért nagyon fontos, hogy figyeljünk a levegő nélküli zárt csomagolásra.
 
50 grammos csomagolásokban kapható

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Liofilizált málna darabok

  • Gyártó: Callebaut
  • Cikkszám: Liofilizált málna darabok
  • Elérhető: Raktáron
  • 2,000 Ft

  • Nettó ár: 1,575 Ft

Címkék: Liofilizált málna darabok