• Kézműves fehér csokoládé fahéjas aszalt szilvával

Kézműves fehér csokoládé fahéjas aszalt szilvával

A Kockacsoki manufaktúrában magas minőségű belga csokoládékból állítjuk elő kézműves termékeinket. A csokoládét tradicionális hazai ízekkel kombinálva hívtuk életre ezt a táblát. A fahéjjal ízesített, lágy fehércsokoládéhoz adott aszalt szilva az ősz borongós hangulatát fűszerezi meg és teszi kellemesebbé.

Egy tábla súlya: ~90 gramm
Tárolás: száraz, hűvös helyen, 12-20 C° között
A termék tejfehérjét és laktózt tartalmaz! Kakaószárazanyag tartalma legalább 33,1%.

A termék megvásárlásával autizmussal élő emberek életminőségének javítását, társadalmi integrációját segíti!

A KockaCsokiról:

A minőség különösen fontos számunkra, ezért termékeinket a legnevesebb belga csokoládé és minőségi, természetes alapanyagok felhasználásával készítjük. Tartósítószerek, mesterségek színezékek nélkül, "E-mentesen" dolgozunk.
 
Manufaktúránkban hagyományos, kézműves technológiával állítjuk elő termékeinket, a legmagasabb odafigyelés mellett, különös hangsúlyt fektetve az élelmiszerbiztonságra. HACCP rendszerünk révén folyamatosan biztosított az élelmiszerhigiéniai követelmények legmagasabb szintű teljesítése.
 
A minőség ugyanakkor  többet jelent számunkra minőségi termékek előállításánál. Hisszük, hogy jobbá tehetjük a világot azáltal, ha másokkal is törődünk. Célunk, hogy úgy nyújtsunk segítséget fogyatékossággal élő embertársainknak, hogy ez életminőségük javulását eredményezze.
 
Termékeink megvásárlásával Ön is részesévé válik küldetésünknek és hozzájárul ahhoz, hogy az autista emberek is önálló, minőségi életet tudjanak élni. 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Kézműves fehér csokoládé fahéjas aszalt szilvával

  • Gyártó: Kockacsoki
  • Cikkszám: Kézműves fehér csokoládé fahéjas aszalt szilvával
  • Elérhető: Rendelhető
  • 1,080 Ft

  • Nettó ár: 850 Ft

Címkék: Kézműves fehér csokoládé fahéjas aszalt szilvával