• Lily O'Brien's - Premium Snacking Orange Ganache Bag 120g


A Lily O'Brien's Chocolates vállalat Mary Ann O'Brien ötlete alapján született meg, aki a '90-es évek elején jött rá, mennyire vonzódik a csokoládéhoz. Mary Ann a felfedezés útjára lépve világszínvonalú séfektől és csokoládékészítő mesterektől sajátította el csokoládé-készítő tudását Dél-Afrikában és Európában. 1992-ben Kildare-i otthonuk konyhájában, mindössze két lábas, egy fakanál, és az akkor még totyogó kislánya, Lily társaságában belefogott mini vállalkozásába. Mary Ann kiváló minőségű desszertek készítésébe kezdett a család és a barátok számára. A vállalkozás hamarosan bővítésre került, és Mary Ann bízott benne, hogy kiváló ír csokoládéi felkerülnek a világtérképre. A lánya, Lily után elnevezett cég azóta Írország meghatározó csokoládékészítője lett.

A legjobb alapanyagokból, mesterséges aromák és színezék nélkül készülő  Lily O'Brien's desszertek a mai napig Mary Ann irányítása alatt készülnek, így biztos lehet benne, hogy az Ön kezébe is kimagasló minőség kerül, legyen bárhol a világon.

„Minden egyes csokoládé és bonbon szenvedéllyel és örömmel készül – bízunk benne, hogy desszertjeink olyannyira fognak ízleni, amilyen élvezettel mi készítjük őket!”

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Lily O'Brien's - Premium Snacking Orange Ganache Bag 120g

  • Gyártó: Lily O'Brien's
  • Cikkszám: Lily O'Brien's - Premium Snacking Orange Ganache Bag 120g
  • Elérhető: Nincs raktáron
  • 1,651 Ft

  • Nettó ár: 1,300 Ft