Üzletünk címe
Kategóriák
Facebook

Szállítási díjak

Kézműves csokoládé bolt Budapesten. Budapest 1092, Ráday utca 54.

A jocsoki.hu online csokoládé webáruház az egész ország területén belül vállalja a csomagküldést PickPackPont és MPL rendszeren keresztül, Budapesten belül a személyes átvételt és szállítást. Budapesten belül lehetőség van napon belüli kiszállításra is. A megrendelésnél kérjük jelezze igényét és lehetőség szerint kérjük telefonon is jelezze nekünk az igényét.

Budapesten belül kerékpáros futárok viszik házhoz a csokoládét. Igyekszünk óvni a környezetet így is!

A webáruházban található árak nem egyeznek meg a mintabolti árakkal. Csak és kizárólag online megrendelés esetén tudjuk biztosítani a webáruházban megjelenő árakat amit akár személyes átvétellel is kérhet.

Külön kérésre futárszolgálattal is tudunk terméket szállítani, ennek díjáról kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat. Akár 24 órán belül is szállítunk Budapesten belül.

Személyes átvétel: Budapest 1092, Ráday utca 54.

Nyitvatartás:

Hétfőtől - Péntekig minden nap 10:00-tól 19:00-ig.

Szombaton és Vasárnap 10:00-tól 19:00-ig.

Szállítási díjaink:

Elérhetőségünk: info@jocsoki.hu

Budapest 1092, Ráday utca 54.

Telefon: 06/30-419-39-62

*A futárszolgálatot végző szolgáltató által bekövetkezett késésekért üzletünk nem vállal garanciát. Minden futárszolgálat saját ÁSZF-el rendelkezik, a szállításokra ez az érvényes! Kérjük ügyeljen arra, hogy ünnepi időszakban a kiszállítási idő megnövekedhet így időben rendeljen.

Készítette: OpenCart Magyarország
Google+ SEO Court DirectoryFree Website DirectoryGoogle

Csokoládé bolt

© 2017