Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /var/www/clients/client54/web203/web/system/library/cache/file.php on line 32 Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /var/www/clients/client54/web203/web/system/library/cache/file.php on line 32Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /var/www/clients/client54/web203/web/system/library/cache/file.php on line 32 Szállítási díjak

Szállítási díjak

Kézműves csokoládé bolt Budapesten. Budapest 1092, Ráday utca 54.

A jocsoki.hu online csokoládé webáruház az egész ország területén belül vállalja a csomagküldést PickPackPont és MPL rendszeren keresztül, Budapesten belül a személyes átvételt és szállítást. Budapesten belül lehetőség van napon belüli kiszállításra is. A megrendelésnél kérjük jelezze igényét és lehetőség szerint kérjük telefonon is jelezze nekünk az igényét.

Budapesten belül kerékpáros futárok viszik házhoz a csokoládét. Igyekszünk óvni a környezetet így is!

A webáruházban található árak nem egyeznek meg a mintabolti árakkal. Csak és kizárólag online megrendelés esetén tudjuk biztosítani a webáruházban megjelenő árakat amit akár személyes átvétellel is kérhet.

Külön kérésre futárszolgálattal is tudunk terméket szállítani, ennek díjáról kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat. Akár 24 órán belül is szállítunk Budapesten belül.

Személyes átvétel: Budapest 1092, Ráday utca 56.

Nyitvatartás:

Hétfőtől - Péntekig minden nap 10:00-tól 19:00-ig.

Szombaton és Vasárnap 10:00-tól 19:00-ig.

Szállítási díjaink:

  • Bruttó 15000 Ft és alatti megrendelés esetén a házhozszállítás díja: 1300 Ft Budapest közigazgatási területén belül.

  • Bruttó 15000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes, Budapest közigazgatási területén belül.
  • Budapesten közigazgatási területén kívül 826 Ft a csomagküldés díja PickPackPont-ra küldve a csomagot. A szállítási idő PickPackPontra átlagosan 2-4 munkanapot vesz igénybe. (1 nap a feladás, 1 nap a raktárba szállítás, 2 nap a kiválasztott PickPackPontra szállítás. Ez alól kivételt képzenk a pénteki és hétvégi megrendelések, mert hétvégén nincs PickPackPont-ba való küldés. A nyári melegben a szállítási határidők eltérnek kérjük telefonon egyeztessen a szállítási határidőről).
  •  
  • Budapesten közigazgatási területén kívül  865 Ft a csomagküldés díja MPL futárszolgálattal küldve a csomagot, maximum 2 napos szállítási határidővel, munkanapokon. Ha gyorsan szeretné megkapni a csomagot, ezt ajánljuk! De ha 19:00-ig rendel, akkor már másnap odaér a csomag.
  • Budapesten közigazgatási területén kívül, bruttó 30000 Ft és feletti megrendelés esetén ingyenes a csomagküldés díja PickPackPont-ra küldve a csomagot. 
  • Budapest területén kívül, amenyiben extra házhozszállítást kér megyétől függetlenül 1000 Ft a szállítás költsége súlytól és értéktől függetlenül. 2 napos határidővel dolgozunk itt is.
  • Személyes átvétel Budapest Ráday utca 56-ben, minden nap 10:00 és 19:00 között.
  • Már fizethet nálunk online, PayPal segítségével!

Elérhetőségünk: info@jocsoki.hu

Budapest 1092, Ráday utca 56.

Telefon: 06/30-419-39-62

*A futárszolgálatot végző szolgáltató által bekövetkezett késésekért üzletünk nem vállal garanciát. Minden futárszolgálat saját ÁSZF-el rendelkezik, a szállításokra ez az érvényes! Kérjük ügyeljen arra, hogy ünnepi időszakban a kiszállítási idő megnövekedhet így időben rendeljen.

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client54/web203/tmp) in Unknown on line 0