• Kézműves tejcsokoládé kajszibarackkal

Kézműves tejcsokoládé kajszibarackkal

A Kockacsoki manufaktúrában magas minőségű belga csokoládékból állítjuk elő kézműves termékeinket. A csokoládét tradicionális hazai ízekkel kombinálva hívtuk életre ezt a táblát. A különleges tejcsokoládéhoz gondosan válogatott, aszalt kajszibarackot aprítottunk, mellyel a nyári napsütés bársonyosságát sikerült csokoládéba zárnunk.

Egy tábla súlya: ~90 gramm
Tárolás: száraz, hűvös helyen, 12-20 C° között
A termék tejfehérjét és laktózt tartalmaz! Kakaószárazanyag tartalma legalább 33,6%.

A termék megvásárlásával autizmussal élő emberek életminőségének javítását, társadalmi integrációjukat segíti!

A KockaCsokiról:

 
A minőség különösen fontos számunkra, ezért termékeinket a legnevesebb belga csokoládé és minőségi, természetes alapanyagok felhasználásával készítjük. Tartósítószerek, mesterségek színezékek nélkül, "E-mentesen" dolgozunk.
 
Manufaktúránkban hagyományos, kézműves technológiával állítjuk elő termékeinket, a legmagasabb odafigyelés mellett, különös hangsúlyt fektetve az élelmiszerbiztonságra. HACCP rendszerünk révén folyamatosan biztosított az élelmiszerhigiéniai követelmények legmagasabb szintű teljesítése.
 
A minőség ugyanakkor  többet jelent számunkra minőségi termékek előállításánál. Hisszük, hogy jobbá tehetjük a világot azáltal, ha másokkal is törődünk. Célunk, hogy úgy nyújtsunk segítséget fogyatékossággal élő embertársainknak, hogy ez életminőségük javulását eredményezze.
 
Termékeink megvásárlásával Ön is részesévé válik küldetésünknek és hozzájárul ahhoz, hogy az autista emberek is önálló, minőségi életet tudjanak élni. 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Kézműves tejcsokoládé kajszibarackkal

  • Gyártó: Kockacsoki
  • Cikkszám: Kézműves tejcsokoládé kajszibarackkal
  • Elérhető: Raktáron
  • 1,080 Ft

  • Nettó ár: 850 Ft

Címkék: Kézműves tejcsokoládé kajszibarackkal